top of page

OPLEIDINGEN/BEDRIJFS HULP VERLENING

De Arbowet heeft bepaald dat er op de werkplek voldoende gecertificeerde BHV-ers aanwezig moeten zijn. In tegenstelling tot de Belastingdienst kunnen wij dat wel leuk maken. En makkelijk uiteraard.
 

Wij geven de training het liefste bij in jullie bedrijf. Jouw voordeel hierbij is:

  • medewerkers verliezen geen reistijd & reiskosten

  • ter plaatse kunnen onze trainers een kleine veiligheidsinspectie doen

  • we geven de training mede met behulp van de aanwezige materialen
     

BHV wordt in het algemeen verdeeld in twee stukken. LEH (Levensreddend Handelen) en BOC (Brand, Ontruiming en Communicatie). Met behulp van de reeds aanwezige kennis binnen jullie organisatie kan de training op maat worden gemaakt.

De 3 (standaard) mogelijkheden zijn:

BHV BEGINNERS (2 dagen)

Deze training omvat alle onderwerpen van LEH en van BOC. De medewerkers, die nog geen enkele ervaring/kennis hebben, voldoen aan het einde van deze 2-daagse cursus aan de wettelijke eisen (inclusief een BHV Certificaat).  

 

De training kan gedurende 2 hele dagen of 4 dagdelen worden gegeven. Dit laatste komt de kwaliteit van de training ten goede (een hele dag terug naar de schoolbanken vraagt nogal wat van de opname capaciteit van de cursisten). Daarnaast zijn medewerkers niet 2 hele dagen “afwezig”, waardoor reguliere werkzaamheden makkelijker kunnen worden opgevangen.

BHV BEGINNERS MET E-LEARNING (1 DAG)

Als BHV Beginners, maar dan met E-learning. De cursisten doen via een internet portal in hun eigen tijd het theoretische deel (totaal ca. 1 dag). Op de lesdag zullen vooral  praktijk handelingen worden gedaan. Ook dit kan in 1 dag of 2 dagdelen. De keuze is aan jullie.

 

BHV HERHALING

Als medewerkers al over een BHV Certificaat beschikken, vraagt een herhaling uiteraard minder tijd. Een BHV herhalingstraining duurt een dag. Ook dit kan in 1 dag of 2 dagdelen. Aan jullie de keuze. 

 

KOSTEN

Bij iedere opdracht maken we een offerte op maat. Dan kunnen we bij het lesplan rekening houden met jullie specifieke situatie. Een school is natuurlijk anders dan een productie omgeving. Richtprijzen: Training (tot 10 cursisten) op jullie locatie: € 950 per dag of € 475 per halve dag. Indien van toepassing per cursist € 20 voor de E-learning. Prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief BHV Certificaat per cursist. Alle hulpmiddelen en materialen (verbandmiddelen, gebruik oefen AED en reanimatiepop, brandblusmiddelen etc.) worden door ons verzorgd.

Wilt u een offerte op maat?
Minder dan 10 cursisten opleiden? Contacteer ons dan:

 

Henk Bos / Telefoon & Whats App:
06 54 22 22 22
​Email : 112@bosveiligheid.nl

BOSVEILIGHEID-LOGO.jpg
bottom of page