top of page

REANIMEREN

Reanimeren is eigenlijk het laten circuleren van zuurstofrijk bloed door het lichaam. Dit gebeurt door het beademen en het geven van compressies. Als er op tijd wordt gereanimeerd, kan dit een belangrijke bijdrage leveren aan de overlevingskansen van een slachtoffer. 
Zie ook mijn verhaal.. 

Reanimeren kan met en zonder AED (je weet wel, dat apparaat wat je tegenwoordig op veel plekken in Nederland tegenkomt). 

 

Wij verzorgen reanimatie cursussen op locatie. Duur van de cursus is ca 1.5 uur. Na afloop van deze cursus ben je in staat om bij een slachtoffer een circulatiestilstand te constateren. En te reanimeren. Met en zonder AED. 

 

Wil je leren reanimeren volgens de officiële richtlijnen van de Nationale Reanimatie Raad (ERC) en de zogenaamde BLS doen? Dat kan ook bij ons. We zijn NRR gecertificeerd opleider. De BLS omvat naast het reanimeren ook bewustzijn controle, stabiele zijligging en wat te doen bij stikken en verslikken. BLS cursus duurt 3-4 uur.

 

Ook een officiële PBLS opleiding (als BLS, maar dan voor babies & kinderen) kunnen wij verzorgen. 


Welke keuze je ook maakt, denk dan aan het volgende. De meeste ziektekosten verzekeraars vergoeden een reanimatiecursus. Check het bij je verzekeraar. Of via:
 

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2015/reanimatiecursus-volgen-dit-vergoedt-jouw-zorgverzekering

 

Meer informatie:

 

Henk Bos / Telefoon & Whats App:
06 54 22 22 22
​Email : 112@bosveiligheid.nl

 

Voor indicatie prijzen kijk bij Opleidingen / Reanimeren

BOSVEILIGHEID-LOGO.jpg
bottom of page