top of page

BEDRIJFS HULP VERLENING

De arbowet stelt het heel simpel. Als je personeel hebt, bezoekers en/of klanten ontvangt, ben je BHV-plichtig. Dit betekent dat er gedurende de openingstijden voldoende BHV-ers aanwezig moeten zijn. 

 

En deze BHV-ers moeten goed getraind zijn. In BHV/EHBO land komt het veel voor om bijvoorbeeld een instructeur uit Den Haag een dag te laten werken in Deventer. En vice versa. Bos Veiligheid vindt dit onzinnig en werkt daarom samen met instructeurs door heel Nederland. Zodat de instructeur regionaal/lokaal werkt. De voordelen voor jullie:

 

-Geen onnodige reiskosten

 

-Kennis van en bekendheid met de omgeving (wat speelt er, welke lokale/regionale calamiteiten zijn er geweest)

 

Verder zullen we altijd vragen wat er in de afgelopen periode in jullie organisatie is gebeurd. Welke incidenten hebben zich afgespeeld? Zodat we tijdens de les deze onderwerpen kunnen laten terugkomen en behandelen. Maatwerk dus! 

 

Tja, BHV is een verplicht nummer bedrijven en organisaties. Wij streven ernaar om het WEL leuker en OOK makkelijker te maken. Door te zorgen dat we weten wat er bij jullie speelt. Wat de situatie is (een school is immers een compleet andere situatie dan een productie omgeving). Door het inbrengen van een aantal spelelementen (bv. de grote BHV Show), praktische oefeningen en het werken met een Lotus (slachtoffer acteur). 


Meer informatie via:

 

Henk Bos / Telefoon & Whats App:
06 54 22 22 22
​Email : 112@bosveiligheid.nl

 

Voor indicatie prijzen kijk op Opleidingen / BHV

BOSVEILIGHEID-LOGO.jpg
bottom of page